Renault SYMBIOZ Concept İnanılmaz!

SYMBIOZ RENAULT KONSEPT
Renault SYMBIOZ Concept mobil ev kavramını gerçeğe dönüştürür. Farklı kullanımlara açık olan kabin, artık sizin etrafınıza örülmüş bir ekosistemin kalbi olan aracınızda yeni bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Otomobilde ev konforu

SYMBIOZ Concept ile arabanız artık yaşam alanınızdan ayrı değil. Evinizin bir parçası gibi tasarlandı.

Biçimler, renkler, malzemeler, özellikler... Her şey yoldayken evinizin salonundan hiç ayrılmamış gibi hissetmeniz için tasarlandı. Eve döndüğünüzde de, arabanız evin bir odasına dönüşür. Samimi iç mekanı ve dijital özellikleri her an elinizin altında.


SYMBIOZ CONCEPT
Otonom, bağlantılı ve elektrikli gelecek
Konforu ve sizi içine alan SYMBIOZ' kendinizi bırakın ve gitmek isteğiniz yere huzurla, konforla varın.Çeşitli otonom sürüş modları sayesinde, SYMBIOZ'u kendi ellerinizle sürmenize gerek kalmaz... Seçenek işte burada: hazırsanız buyurun. Salon modunda, döner ön koltuklar 180° dönerek yepyeni bir sürüş deneyimi sunar. Cam tavanda manzaranın geçip gidişini de görmeseniz yolda olduğunuzu unutabilirsiniz.
SYMBIOZ bağlanabilirlik ve ev otomasyonunu bir üst seviyeye taşır. Eviniz arabanızı otomatik olarak şarj eder ve arabanız evinizin elektrik ihtiyacını karşılayabilir. Bu karşılıklı bağlantı arabanızın ve evinizin birbirini tanımasını ve diğerinin ihtiyaçlarını öngörmesini sağlar. SYMBIOZ ile, herhangi bir mekan kısıtlaması olmadan hayatı kolaylaştırmaya adanmış bir dijital ekosisteme geçiş yapabilirsiniz.

Yorumlar