Yeni CLIO aylık 1.599 TL ödeme fırsatıyla

 

Yeni CLIO aylık 1.599 TL ödeme fırsatıyla

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya kapsamında belirtilen aylık ödeme tutarı, sınırlı sayıdaki Yeni Clio Joy 1.0 SCe 72 bg otomobilin perakende satın alımında uygulanan 130.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. İlgili aylık ödeme tutarı, Renault Plan kampanyası kapsamında, 61.640 TL peşinat ile kullanılacak kredi için 35 aylık eşit ödeme ve 52.360 TL’lik son taksit ödemesine göre hesaplanmış tutardır. İlgili kampanya tüm model ve versiyonlarda geçerli olup faiz oranı %1,34’tür. Peşinat tutarı ve kredi aylık taksit bedelleri, seçilen araç modeline göre değişiklik göstermektedir.

 

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. 

 

Kampanya kapsamında 1 yıllık Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Sadece ilk periyodik bakım kapsam dahilindedir. Aşınma ve yıpranma kapsam dışında olup ilk periyodik bakım 12 ay/20.000 km’ye kadar geçerlidir.

 

Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,63, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %21,43

 


Yeni Clio’nun ortalama CO2 salımı 111-114 g/km; yakıt tüketimi 4,9-5,3 lt/100 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.10.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampayadan Yararlan

Yorumlar