RENAULT BAYİLERİ NASILDIR?

 


Merhaba, 

Renault deyince hepimizin bir noktasına dokunan hatırası vardır. Renault gelişen teknoloji sayesinde ve her zaman teknolojiyi ilk kullanan marka olarak rakiplerinin önündedir.

Türkiye araç pazarına baktığımızda hem pazar payı, hem yerlilik oranı hem ihracat oranları açısından fark yaratmaktadır. Bu farkı da müşterilerine daha iyi teknoloji daha iyi güvenlik, daha iyi estetik, daha iyi fiyat avantajı olarak sunmaktadır. 

Tüm bu avantajları öğrenebileceğimiz yerler neresi peki ? Tabi ki yetkili satıcılar. 

Renault yetkili satıcıları her geçen gün kendini geliştirmekte, hizmet kalitesini daima yukarıda tutmaya çalışmaktadır. Peki bir daha önce herhangi bir Renault yetkili satıcısına gittiniz mi? Gitmediyseniz sadece çay içmek amacıyla da olsa gitmenizi öneririm. Özellikle pandemi döneminde çalışanları ve müşterileri için ilk başta önlem ve aksiyon alan markalardan biridir. 

Diyelim ki yetkili satıyıca gittiniz. Sizi neler bekliyor ?

gelin biraz bahsedeyim sizlere.

Öncelikle sıcak bir ortama gireceğinizi daha yetkili satıcının kapısından girmeden anlıyorsunuz. Bunun sebebi de yetkili satıcıların Renault standartlarına sıkı sıkıya tutunmasıdır. Yani en doğudan en batıya hangi bayiye gitseniz hem buraya kadar hem de daha sonra bu hislere şahit olacaksınız. 

Sizi güler yüzlü bir şekilde karşılıyorlar. Bu insani bir karakteristik duruşla ve samimi olarak yapılıyor. Zaten gülmeyen insan da :) İsim ve iletişim bilgileriniz alındıktan sonra müsait olan danışmana kadar eşlik ediliyor. Danışmanla görüşmeye başlamadan ikram sunumu yapılıyor. 

Danışmanların neredeyse tümü samimi ve güler yüzlü. Amaç araba satmak değilde arkadaşcasına sizlerle konuşuyor ve ilgileniyorlar. Tatil planlarınızdan, ailenizin kalabalık olup olmadığına kadar detaylı bir muhabbete giriyorsunuz. genelde alışılmış olan başta fiyat sorulur fiyat söylenir ve konuşma öyle devam eder. Ama Renault yetkili satıcılarında fiyat en son konuşulan şeydir. Fiyattan önce araç tanıtımı, test sürüşü, teslimat zamanına ilişkin bilgiler, aracın detaylı anlatımı vb. konuda yeterince bilgi sahibi oluyorsunuz. Tabi bazen sadece fiyat sorup orayı terk edebilen müşteriler de olabiliyormuş görülen kadarıyla. Fiyat teklifini vermekle de kalmıyor yetkili satıcı, size taksitli ödeme koşullarını, yapılabilecek indirimleri detaylarıyla ve aklınızda en ufak bir şüpheye yer kalmadan sözlü ve yazılı olarak sunmakta. 

O kadar detaylı anlatımlar oluyor ki artık sizin pazarlık etmenize bile gerek kalmadan indirim kampanya ne varsa sizlere sunuluyor. 

Siz de eğer karar verebiliyorsanız Renault ailesine katılıyorsunuz. Teslimat zamanınız planlanıyor.

Bu sırada sürekli iletişim halinde kalınıyor. Ve bu Renault tarafından da yetkili satıcıdan istenen bir aksiyon. Güzel yanı şu, her aşamada aklınıza her ne takılırsa danışmanınızı arayabiliyorsunuz. Danışmanınız artık arkadaşınız oluyor.

Gerçekten de öyle olmalı. Çünkü kimimiz ilk kez araç alıyoruz. O hevesi, o heyecanı sizinle paylaşabilen çalışanlara sahip nadir markadır Renault ve yetkili satıcıları. buna emin olabilirsiniz. 


Yorumlar